— 3 gangen MENU —
Menu VOLWASSENE
3 tapas keuze van de chef,
naar keuze: voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht
62€ pp
Aangepaste wijnen: 22€ pp
Menu KIND
tapas van de chef op kindermaat, tomatensoep, keuze kids, nagerecht
22€ pp
VOORGERECHTEN
Tomate mozzarella
Gazpacho andalou met scampi
Gegrilde gambas van Guérande met berenlook
Asperges met huisgemarineerde zalm, botersaus en garnalen
(seizoensgebonden)
Terrine van foie gras 'au torchon'
Vitello tonato
Rundscarpaccio met truffelolie en foie graskrullen
Garnaalkroketten
Peruviaanse ceviche en chips van bakbananen
Uw suggestie?
Bespreek gerust andere wensen
HOOFDGERECHTEN
vergezeld van rijst, frietjes, aardappelen of stokbrood
VIS
Kabeljauw in de pan gepakken met witte wijn saus
Lotte met spek en salie vergezeld van getruffeerde risotto
Zalm gevuld met rivierkreeften en asperges
(seizoensgebonden)
Bouillabaise met rouille
VLEES
Osso bucco met zachte polenta
Escalope van kalf met Marsala
Carré d'agneau in een korst van kruiden, vergezeld van ratatouille en gratin dauphinois
Parelhoenfilet gevuld met kastanjes
Uw suggestie?
Bespreek gerust andere wensen
NAGERECHTEN
Moelleux au chocolat
Crème brûlée op basis van vanille
Paris-Brest
Citroentaart met verse meringue
Chocoladebrownie
Uw suggestie?
Bespreek gerust andere wensen
— KIDS —
HOOFDGERECHTEN
Penne met hesp en kaas
Huisbereide hamburger met frietjes
Balletjes in tomatensaus met aardappelpuree
Gegrilde kippenfilet, boontjes en aardappelpuree
Gegrilde kippenbillen met gratin dauphinois
Visfilet in de pan met preistoemp
NAGERECHTEN
Chocolademousse
Ijs
(voorzie plaats in de diepvries!)
Pannenkoeken mikado
Fruitsalade
Brusselse wafels met vanilleijs en slagroom
PRIJZEN INCL BTW
CATERING TER PLAATSE
≥ 50 personen: verplaatsing/werkuren inbegrepen
< 50 personen: verplaatsing/werkuren kok 19€/u (excl btw)